Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Makalös egendom i första linjen mot havet - Sold

Fakta Bilder

415m2 5 Sovrum i Bahia Grande - Sold

Modern drömbostad med blick över Palmabukten

Detta moderna, sydvästorienterade hus ligger i Bahia Azul i östra ändan av Palmabukten och bjuder på en spektakulär panoramablick över Medelhavet och omgivningen. Den förstklassiga villan har efter en omfattande renovering utrustats efter senaste standard och med material av bästa kvalitet. Villan ligger på en ca 1.087m2 stor tomt och förfogar över ett bebyggd område på ca 415m2 fördelade på tre våningsplan. På entréplan finns den generösa salongen med matsalsdel och gas-kamin samt det moderna komplett utrustade öppna köket. Stora glaspartier öppnar upp mot den vackra utemiljön med solterrasser, sommarkök, poolen, den grönskande trädgården och inte minst den fantastiska utsikten över havet. Därutöver finns på detta plan ett sovrum med badrum och en gästtoalett. En trappa upp ligger det rymliga huvudsovrummet med badrum en suite och egen terrass samt ytterligare tre sovrum, alla med privata badrum en suite. Bottenvåningen hyser ett härligt spa med bastu, en mysig vinkällare och en toalett. Övriga faciliteter och utrustning som detta drömhem erbjuder är bl.a. centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, alarm, automatisk trädgårdsbevattning samt ett garage med elmanövrerbar port. Bahia Azul är ett lugnt område som tillhör kommunen Llucmayor som ligger vid den spektakulära klippiga sydkusten av Mallorca. Palma stad är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  415m2
 • Tomt

  1087m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2898
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: