Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Anchorage Hill – magnifik villa med havsutsikt i eftersökta Bendinat

Fakta Bilder

374m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes

Elegant villa med panoramablick över Medelhavet och golfbanan

Denna exklusiva villa ligger i Anchorage Hill, Bendinat – ett av de mest eftersökta villaområden på sydvästra Mallorca på en tomt om ca 927m2. Bostadens bebyggda område är på ca 374m2 och bjuder på en ljus och luftig inredning fördelad på vacker välkomnande hall, två stora sällskapsrum, ett separat komplett utrustat kök med grovkök intill, tre rymliga sovrum med privata badrum en suite samt ett sovrum med separat badrum. Villans härliga utemiljö bjuder på flera sköna solterrasser för både sol och skugga, en fantastisk infinity-pool, grillområde och allt omgiven av en välvårdad trädgård. Övriga faciliteter och utrustning som detta mycket eleganta hem erbjuder är bl.a. centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, marmorgolv samt ett stort garage. Det utmärkta läget gör att man kan promenera till centrum av Portals Nous och dess stränder. Vidare ligger Bendinats golfbana och den exklusiva marinan Puerto Portals med dess utsökta restauranger, barer och lyxig shopping i närheten. Till Palma stad tar det inte många minuter att bila till.

 • Boyta

  374m2
 • Tomt

  927m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104351
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 407 234 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: