Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • 180 GRADER UTSIKT ÖVER MEDELHAVET OVANFÖR PORT PORTALS BÅTHAMN - Sold

Fakta Bilder

180 grader utsikt över medelhavet ovanför Port Portals båthamn - Sold

Välkommen till ett attraktivt familjehus mycket privat med underbar utsikt - härlig charmig känsla

Denna attraktiva villa med havsutsikt och med en charmig trädgård har ett utmärkt läge i Costa den Blanes nära Portals. Fastighetens bebyggda område är på ca 273m2 med olika täckta och öppna terrasser. Layouten på detta eleganta hus är som följer: på entréplan finns ett komplett utrustat kök, matplats, vardagsrum med öppen spis, gästtoalett och tillgång till en stor terrass. På andra våningen finns huvudsovrummet med havsutsikt, privat badrum en-suite med havsutsikt, ett badrum och tillgång till en terrass, ett andra sovrum med havsutsikt och utgång till samma terrass som huvudsovrummet och tredje sovrummet med tillgång till poolen. Det andra och tredje sovrummet delar ett badrum. Utemiljön är lugn och fridfull med pool och sköna viloplatser att koppla av på. Ytterligare funktioner och inredning i denna underbara bostad inkluderar syd orientering, isolerglas, golvvärme i badrummen, klassiska träbjälkar, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektor, video intercom, ett larmsystem, garage med elektrisk port, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt en grillhörna. Denna hemtrevliga bostad ligger nära den eleganta småbåtshamnen i Puerto Portals med sina imponerande båtar, utsökta restauranger och barer. Golfbanan Royal Bendinat ligger också bara några minuters biltur bort.

 • Boyta

  273m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7327
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: