Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med vacker utsikt i utkanten av Palma

Fakta Bilder

164m2 4 Sovrum i Genova

Attraktiv familjevilla med två terrasser och fint sommarkök

Med mycket bra läge i Genova finns denna moderna och attraktiva familjevilla i utkanten av Palma på en tomt om ca 650m2. Det modern utrustade enplanshusets boyta om ca 164m2 omfattar ett rymligt vardagsrum med vackert murad öppen spis med angränsande matsal i vinkel. Bredvid det finns ett separat, komplett utrustat elegant kök och ett förråd. Sovavdelningen innehåller en mastersvit med högt i tak, privat badrum, walk-in-closet och egen terrass, ytterligare tre sovrum och ett separat badrum. Den vackra utemiljön bjuder på lugn och fridfull utsikt över den omgivande landsbygden med lite havsutsikt, den stora poolen med soldäck, ett separat välbyggd utekök under tak med plats för stort matbord och allt omgiven av en välvårdad trädgårdsanläggning. Övriga faciliteter och utrustning som denna hemtrevliga bostad är utrustat med är tvåglasfönster, centralvärme (gas), golvvärme, luftkonditionering varm/kallt i mastersviten, två parkeringsplatser samt automatisk trädgårdsbevattning. Genova är ett lugnt bostadsområde mycket nära Palma med dess charmiga gamla stan, smala gränder, imponerande historiska byggnader, gömda innergårdar, samt många attraktioner, restauranger, kaféer och butiker som kan nås på bara tio minuter.

 • Boyta

  164m2
 • Tomt

  650m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7336
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 412 575 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: