Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik byggprojekt för uppförandet av lyxvilla med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

593m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

På en tomt om ca 1172 kvm är en modern och mycket luxuös villa under byggnation i Nova Santa Ponsa. Från fastigheten får man en fantastisk utsikt över landskapet och Medelhavet. Villans 593 kvm boyta uppförs med högsta standard i minimalistisk stil och erbjuder omfattande öppna och överbyggda terrasser på sammanlagt 192 kvm. Dessutom kommer det att finnas en stor swimmingpool och en anlagd trädgård. I entréplan planeras fyra sovrum med badrum en suite som alla har access till solterrasser och poolområdet. Övervåningen får ett rymligt vardagsrum med öppen spis, matsal, ett öppet kök som är komplett utrustad, master bedroom med dressingroom samt ett gäst-wc. Nästan alla rum på detta plan har tillgång till solterrasser med magnifik panoramautsikt över havet. I bottenvåningen är ekonomi- och lagerlokaler belägna. Övriga faciliteter som den magnifika fastighet erbjuder är: centralvärme, golvvärme, tvåglasfönster, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, video intercom, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett rymligt garage. I omedelbar närhet finns den sköna sandstranden i Santa Ponsa. Palma stad med dess talrika restauranger, barer och butiker kan nås på 20 minuter per bil.

 • Boyta

  593m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2610
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: