Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ståtlig egendom med takterrass och fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

310m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Medelhavsvilla i lugnt och exklusivt bostadsområde

Den imponerande villan i Medelhavsstil ligger i ett eftertraktat bostadsområde i Nova Santa Ponsa och erbjuder lugn och avskildhet. Villan välkomnar med en imponerande entré, högt i tak och pampiga marmortrappor samt en lounge, två sovrumssviter, grovkök, förråd och ett dubbelgarage. De två marmortrapporna leder upp till övervåningen där finns elegant salong/matsal, ett modernt fullt utrustat kök, två sovrumssviter med egna omklädningsrum samt ett gäst-wc. I utemiljön finns terrasser på alla våningar som leder till poolområdet som är inbäddat i en välskött och insynsskyddad trädgård. Höjdpunkten i detta attraktiva hem är takterrassen med en underbar utsikt över havet och den imponerande bakgrunden av Serra Tramuntana. I närheten finns Club Nautico och de tre golfbanorna i Santa Ponsa. Den eleganta marinan Port Adriano samt vackra stränder, många restauranger, kaféer och shoppingmöjligheter finns också i området.

Ytterligare utrustning: dubbelglas, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, larmsystem, automatisk bevattningssystem för trädgården

 • Boyta

  310m2
 • Tomt

  933m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2266
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: