Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant villa med havsutsikt - separat gästlägenhet och flott poolområde - Sold

Fakta Bilder

335m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta flotta hus som nyligen totalrenoverades finns i Nova Santa Ponsa och njuter av en strålande havsutsikt. Fastighetens totala markyta är 1134 kvm med en bostadsyta på 335 kvm, öppna och inbyggda terrasser på sammanlagt 180 kvm, en fantastisk pool, gästlägenhet med separat ingång, och allt omgiven av en mycket vacker Medelhavsträdgård. Husets två våningsplan innehåller i entréplan ett rymligt vardagsrum och matsal med öppen spis, köket som är komplett utrustad med grovkök intill, ett sovrum, ett badrum och gästlägenheten med separat ingång som är inredd med ett sovrum och badrum en suite. Nästan alla rum på detta våningsplan öppnar upp mot sköna solterrasser, det fantastiska poolområdet och trädgården. En trappa upp finns huvudsovrummet med privat badrum en suite samt ytterligare två sovrum som delar på ett badrum. Samtliga tre sovrum har access mot en terrass med havsutsikt. Övriga faciliteter som fastigheten erbjuder är centralvärme, tvåglasfönster, automatiskt bevattningssystem för trädgården och p-platser utomhus. Santa Ponsa med många restauranger, barer och shopping, den fashionabla marinan Port Adriano och tre golfbanor finns i närområdet.

 • Boyta

  335m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2589
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: