Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Toppläge – gångavstånd till hamnen i Port Andratx

Fakta Bilder

360m2 4 Sovrum i Port Andratx

Lyxvilla med fantastastisk utsikt över hamnen och havet

Påkostad och totalrenoverad är detta stiliga hus i lyxsegmentet med bästa läge i Port Andratx med gångavstånd till hamnen och en imponerande utsikt över hav och land. Fastighetens tomtmark är på ca 1.502m2 varav boytan upptar omkring 360m2 samt flertal sköna terrassområden för både sol och skugga om ca 200m2 totalt. Villan innehåller i entréplan rymlig ljus salong/matsal med öppen spis, det komplett utrustade öppna lyxiga köket samt med egen ingång ett sovrum med badrum en-suite. En trasppa upp ligger mastersviten med elegant inredd privat badrum och dressingroom, ytterligare två sovrumssviter. I bottenvåningen finns ett stort dubbelgarage med elgrind och ekonomiutrymmen. Den inbjudande utemiljön som är lätt sluttande, bjuder på fina terrassområden, en välvårdad trädgård och en vacker swimmingpool. Övriga faciliteter och utrustning som detta mycket flotta hem är utrustat med är bl.a. avancerad husteknik, tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, alarmanläggning och automatisk trädgårdsbevattning. Port Antrax är en fascinerande lyxort på sydvästra Mallorca. Den attraktiva hamnpromenaden bjuder på ett stort utbud av exklusiva restauranger, trendiga barer, kaféer och shopping. Palma stad är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  360m2
 • Tomt

  1502m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2908
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 554 581,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: