Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Representativ lyxvilla med vidsträckt havsutsikt

Fakta Bilder

394m2 6 Sovrum i Port Andratx

Bästa läge i Port Andratx – exklusiv egendom med två gästvillor

I Port Andratx med en spektakulär panoramablick över havet och det vackra landskapet ligger denna eleganta egendom på en ca 2.400m2 stor tomt och som består av huvudbyggnad, två gästvillor, ett poolhus (ca. 394m2) samt flera härliga terrassområden (ca 246m2) som bjuder på både sol och skugga, en elegant anlagd subtropisk trädgård och ett vackert poolområde. Huvudbyggnadens två våningar fördelas enligt följande: på entréplan finns den stora välkomnande hall, tre sovrumsviter, ett dressingroom med direkt utgång till en privat terrass. En trappa ned ligger salongen med öppen spis och spektakulär utsikt över bukten i Port Andratx, en elegant matsal med öppen spis, det komplett utrustade generösa köket, bibliotek med kontorsdel och öppen spis, ett TV-rum, gästtoalett och ekonomiutrymmen. Alla rum har direkt utgång till den vackra utemiljön. En av gästvillorna har två våningsplan och är inredd med vardagsrum/matrum, pentry, ett sovrum och ett badrum. Den andra gästvillan har vardagsrum/matrum, pentry samt två sovrumssviter. I det flotta poolhuset finns bastu, ett gym och ett sommarkök. Övriga faciliteter som detta mycket exklusiva hem erbjuder är bl.a. tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, solceller, video intercom, alarmanläggning, rörelsedetektorer, automatisk trädgårdsbevattning, jacuzzi och ett dubbelgarage med automatisk port. Den pittoreska hamnen av Port Andratx finns helt nära där den attraktiva hamnpromenaden bjuder på ett stort utbud av restauranger, trendiga barer och lyxig shopping. Palma stad är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  394m2
 • Tomt

  2400m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2912
 • Badrum

  6
 • Pris

  12 163 140 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: