Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant villa med havsutsikt på gångavstånd till hamnen - Sold

Fakta Bilder

362m2 5 Sovrum i Port Andratx - Sold

Villa i Medelhavsstil med utsikt över den pittoreska hamnen och havet

Drömvilla i bästa läge - bara en kort promenad och du är på den berömda hamnpromenaden i Port Andratx med dess talrika utsökta restauranger, trendiga barer och lyxig shopping. Villans arkitektur har en elegant Medelhavstouch med en utrustning och inredning i modern och smakfull stil. Den ljusa öppna planlösning med vardagsrum/matsal och angränsande fullt utrustat kök med köksö leder till terrassen och erbjuder fantastisk utsikt över hamnen och havet. En mastersvit med eget badrum och privat terrass med havsutsikt, fyra sovrum och tre badrum erbjuder gott om utrymme och avskildhet. Ett av sovrummen med badrum en-suite kan nås även genom en separat ingång. En subtropisk trädgård omsluter mysiga terrasser och det soliga poolområdet och understryker bostadens ljuvliga Medelhavsatmosfär.

Utrustning: tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, gästtoalett, bastu, ekonomiutrymmen, dubbelgarage och fyra parkeringsplatser utomhus, larmsystem, video intercom, automatisk bevattningssystem

 • Boyta

  362m2
 • Tomt

  1539m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7398
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: