Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med fantastisk utsikt över Medelhavet - Sold

Fakta Bilder

280m2 4 Sovrum i Portals Nous - Sold

Designervilla med ett utmärkt läge och högsta levnadskomfort

Ovanför den fashionabla småbåtshamnen Puerto Portals och i härlig söderläge tronar denna moderna villa som bjuder på en magnifik utsikt över de gröna omgivningarna och Medelhavet. Villans entréplan innehåller ett öppet fullt utrustat kök med matplats och en stor luftig salong med högt i tak och en modern öppen spis samt en vacker terrass mot havet utanför. En våning nedanför finns sovtrakten med huvudsovrum med badrum en-suite och klädkammare samt två sovrum som delar ett badrum. En trappa ned ligger ett gym, bastu med badrum och dusch samt en gästlägenhet med sovrum, badrum och fullt utrustat kök och egen uteplats med tillgång till poolområdet. I det vackra utomhusområdet kan du koppla av på flera terrasser, en saltvattenpool med vilodäck och en grönskande trädgård. Puerto Portals marina är välkänt för sina lyxbåtar och ett stort utbud av utsökta restauranger, trendiga barer och chica butiker. Också golfklubben Bendinat samt många mysiga stränder är bara några bilminuter bort från denna förstklassiga fastighet.

Utrustning: isolerglas, golvvärme med värmepump, luftkonditionering varm/kallt, bilparkering, gästtoalett, larmsystem, automatisk bevattningssystem för trädgården

 • Boyta

  280m2
 • Tomt

  1396m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7386
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: