Lavin Estates | Elegant nybyggd lyxfastighet med panoramablick över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant nybyggd lyxfastighet med panoramablick över Medelhavet - Sold

Fakta Bilder

375m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Med en hisnande panoramautsikt över La Mola och Medelhavet ligger den nybyggda luxuösa villan i Puerto Andratx på en tomt om ca 1000 kvm, en bostadsyta på ca 375 kvm med separat gästlägenhet, ett flertal öppna och överbyggda sköna terrasser på ca 171 kvm, en underbar swimmingpool och allt omgiven av en välvårdad palmträdgård. Tvåvåningshuset innehåller i entréplan den rymliga salongen med matsalsdelen, köket som är komplett utrustad, grovkök, gästtoalett, gästlägenheten med separat ingång som är inredd med ett sovrum och ett badrum. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot solterrasserna, poolen och trädgården. En trappa upp finns huvudsovrummet med privat badrum en suite och dressingroom, samt ytterligare två sovrum, båda med privata badrum en suite. Övriga faciliteter och utrustning som detta exklusiva hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, alarmanläggning, video intercom, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt två p-platser. I omedelbar närhet ligger den luxuösa marinan av Puerto Andratx med dess exklusiva restauranger, barer och shopping. Palma stad är bara 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  375m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2649
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: