Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med havsutsikt i exlusivt läge - Sold

Fakta Bilder

280m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Fantastisk panorama utsikt över hamnen och öppethav

Den charmerande villan med gästvåning ligger i Montport, bara en 5 minuters biltur från den pittoreska hamnpromenaden i Puerto Andratx. På ett markområde av 1 650 kvm är husets bostadsyta 180 kvm fördelad på 2 våningsplan. De öppna terrasserna är 60 kvm stora och de taktäckta uteplatserna 40 kvm. I entréplan, som är på övervåningen, finns en välkomnade spatiös salong med öppen spis, en matsal samt ett komplett utrustat kök. Längs med stora delar av huset i övervåningen löper en stor solterrass varifrån utsikten över hamnen och havet är enastående vackert och rogivande. I nedre våningsplanet finns masterbedroom med badrum en-suite och med utgång till det härliga poolområdet och den förtjusande subtropiska trädgården. Dessutom finns här ytterligare 2 sovrum och ett badrum. Gästlägenheten har egen ingång och är inredd med ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter av detta exklusiva hem är bl.a. centralvärme (el), luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, automatiskt bevattningssystem för trädgården, patio samt ett garage för ett fordon. Läget är perfekt helt nära exklusiva restauranger, barer och butiker. Det är också korta avstånd till ett flertal golfbanor och badplatser. Till Palma stad är det inte mer än 20 minuters bilfärd.

 • Boyta

  280m2
 • Tomt

  1650m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2976
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: