Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Attraktiv havsutsikts-villa med härlig utemiljö - Sold

Fakta Bilder

434m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Enastående villa med vidsträckt utsikt över Medelhavet

Med solig sydvästläge ligger detta eleganta hem i ett exklusivt villaomårde i Santa Ponsa och bjuder på en enastående fri sikt över havet. Fastighetens tomtmark är på ca 911m2 varav detta imponerande tvåplanshus upptar omkrinkg 434m2 med flera härliga terrasser både med och utan tak på båda våningsplan. I entréplan ligger ett stort öppet sällskapsrum med matsal och med en stor möblerbar terrass utanför samt det moderna och komplett utrustade köket med köksö/frukostbar. Därutöver finns på detta plan den stora mastersviten med privat badrum och walk-in-closet samt en sovrumssvit till. Båda sovrummen delar på en terrass mot havet. En trappa ned ligger en lounge med utgång till den förtjusande utemiljön som solterrassen, poolen, BBQ med sommarköket samt den välvårdade grönskande trädgården. Dessutom finns på detta plan ytterligare en sovrumssvit och ett sovrum med separat badrum. Övriga faciliteter som detta kvalitetshus är utrustat med är bl.a. tvåglasfönster, centralvärme (olja), golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, gästtoalett, uppvärmd pool, rörelsedetektorer, video intercom, alarm, automatisk trädgårdsbevattning samt en carport för två fordon. Santa Ponsa är en omtyckt ort på sydvästra Mallorca som ligger helt nära den förstklassiga marinan Port Adriano. I närområdet finns många trevliga restauranger, barer, shopping, vackra badstränder och inte mindre än tre golfbanor.

 • Boyta

  434m2
 • Tomt

  911m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  6601
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: