Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbart lantställe vid foten av Serra Tramuntana

Fakta Bilder

250m2 3 Sovrum i Calvia

Naturstenvilla med fantastisk utsikt över land och hav

I det idylliska område Son Font med en betagande och rogivande utsikt över det vackra mallorcinska landskapet och ända bort mot havet finns detta exklusiva hem på en ca 4.000m2 stor tomt med en boyta om ca 250m2 fördelad över flera våningar. Villan omfattar i entréplan det luftiga och ljusa vardagsrummet/matsalen, det öppna komplett utrustade köket med köksö och lyxiga vitvaror, den rymliga mastersviten med privat badrum och egen balkong samt en gästtoalett. Alla rum på detta plan har access till terrassen. På ett mellanplan ligger en trevlig patio, förråd och gäst-wc. Bottenvåningen hyser ytterligare två sovrumssviter och ett attraktivt allrum med pentry – alla rum har utgång till terrassen och poolområdet. Den vackra utemiljön har flertal terrasser för både sol och skugga, en välskött trädgårdsanläggning och en lyxig pool. En bastu på balkongen samt ett sommarkök på terrassen (preinstallation finns redan) kommer detta moderna hem vara ännu mer attraktiv. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, centralvärme (gas), golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, grillplats, utedusch, ekonomiutrymmen i källarplan, rörelsedetektorer, video intercom, alarmanläggning, automatisk trädgårdsbevattning samt ett dubbelgarage. Son Font är en lugn plats i utkanten av Serra Tramuntana och erbjuder unik natur, lantligt lugn och avskildhet. Mallorcas populära sydvästra kust med sina vackra stränder, många restauranger och shopping är bara cirka 15 bilminuter bort.

 • Boyta

  250m2
 • Tomt

  4000m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  6608
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 225 094,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: