Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Idylliskt belägen villa med havsutsikt i Cala Vinyas

Fakta Bilder

353m2 5 Sovrum i Cala Vinyas

Modern villa inom gångavstånd till Cala Cap Falco

Denna underbara villa ligger fridfull i en lund nära Cala Vinyas och bara tio minuters promenad från den förtjusande bukten Cala Cap Falcó. Huset med en boyta på ca 353m2 är fördelat på tre våningar och ligger på en tomt om ca 1.300m2. I villans entréplan finns den rymliga salongen/matplatsen med den magnifika överbyggda havsutsikts-terrassen utanför, det komplett utrustade separata köket med angränsande förråd och grovkök samt en liten praktisk terrass intill, två sovrum, ett med eget badrum en-suite samt en gästtoalett. En trappa upp ligger ett mysigt allrum med öppen spis och utgång till en terrass med havsutsikt, den rymliga mastersviten med badrum en-suite och walk-in-closet, två sovrum, ett med badrum en-suite och ett med separat badrum. Husets bottenvåning innehåller ett dubbelgarage med elektrisk port, ett fitnessområde och olika lagringsutrymmen. Den vackra utemiljön omfattar flera öppna och täckta terrasser, en välskött trädgård med en grönskande pergola för mysiga grillstunder och en stor pool. Övriga faciliteter som detta underbara hem är utrustat med är tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, solpaneler, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, larmsystem och automatisk bevattningssystem för trädgården. Dessutom finns en licens för semesteruthyrning för upp till tio bäddar. Därutöver är det möjligt att förvärva den angränsande tomten på ca 880m2 för 650.000 euro till ett husbygge – detta är endast möjligt i samband med köp av fastigheten. Cala Vinyas är ett lugnt bostadsområde på den populära sydvästra kusten av Mallorca. I området finns flera affärer, restauranger och barer samt många vackra sandstränder och vikar.

 • Boyta

  353m2
 • Tomt

  1300m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2264
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 378 923 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: