Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Arkitektritad villa med panoramautsikt över medelhavet - Sold

Fakta Bilder

746m2 6 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Välkommen till denna nyligen färdigställda, påkostade villa på en högt belägen insynsskyddad tomt

Denna oförglömliga villa med panoramautsikt över Santa Ponsa-bukten har byggts till en förstklassig standard. Denna arkitektritade villa som karaktäriseras av ljus och rymd har fantastiska fönsterpartier som gör att inne och ute går i varandra ligger på en generös stor tomt på ca 1275m2 med ett byggt område på ca 746m2 fördelad över tre våningsplan. På entréplan finns ett stort vardagsrum / matsal med eldstad (gas), ett komplett utrustat öppet helt fantastiskt designerkök med vitvaror av Gaggenau, tillgång till terrassen och poolen, fantastisk havsutsikt från alla rum och gästtoalett. Nedre våningens sovtrakt har två magnifika master bedroom med badrum en suite och havsutsikt och tre ytterligare sovrum med badrum en suite, alla med utgång till terrassen. I bottenvåningen ligger garaget med plats för flera fordon, ett rum med eget badrum som kan användas som ett annat sovrum eller som vinkällare. Dessutom en stor uppvärmd inomhuspool med en jetström och jacuzzi,  bastu, en badrum och ett städrum. Denna sensationella villa är utrustat med oändliga lyxiga funktioner. En av de många höjdpunkterna till denna fastighet är utemiljön som erbjuder en pool, flertal öppna och täckta terrasser, en takterrass med fantastisk utsikt och grillplats, en charmig trädgård och sköna viloplatser. Andra egenskaper i detta drömhus inkluderar dubbelglas, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektor, video intercom, ett larmsystem, en elektrisk garageport och ett bevattningssystem för trädgården. Bostaden har ett utmärkt läge i villaområde Nova Santa Ponsa. Santa Ponsas strand har tilldelats blå flagg vilket innebär vattenkvalitet, säkerhet och miljötänk är av hög standard. På strandpromenaden ligger det många butiker, kaféer och barer.

 • Boyta

  746m2
 • Tomt

  1275m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2934
 • Badrum

  7
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: