Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa med panoramablick över havet i Costa d'en Blanes - Sold

Fakta Bilder

200m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Bedårande villa med havsutsikt och pool

Med strålande panoramablick över havet ligger denna ljusa sydostorienterade villa i de vackra bergen av Costa den Blanes. Fastighetens tomtmark är på ca 820m2, det bebyggd område upptar ca 320m2, det finns underbara öppna och taktäckta terrasser på totalt ca 100m2 samt den ca 200m2 stora bostadsytan. Den vackra utemiljön erbjuder en underbar medelhavsträdgård med en snygg swimmingpool. Villans tre våningsplan fördelas enligt följande: i entréplan finns en stor salong med matplats, det komplett utrustade köket med angränsande grovkök, mastersvit med privat badrum, ytterligare ett sovrum och ett badrum. I övervåningen finns sovrum med badrum en suite och utgång till terrassen. Bottenvåningen är inredd med ett kontor och en gästtrakt som har egen ingång, pentry, allrum, ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta luxuösa hem erbjuder är bla tvåglasfönster, alarmanläggning, öppen spis, luftkonditionering varm/kallt, värme, golvvärme i entréplan samt bilparkering. Det förtjusande område av Costa Blanes ligger på vägen till den imponerande marinan Puerto Portals med dess mångfalt av restauranger, barer och butiker.

 • Boyta

  200m2
 • Tomt

  820m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2828
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: