Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker modern villa med pool

Fakta Bilder

254m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Superb belägen villa nära den exklusiva marinan Port Adriano

Detta moderna och eleganta hus har ett fantastiskt läge nära den exklusiva yachthamnen Port Andriano. Fastighetens tomtmark är på ca 903m2 med ett bebyggt område på ca 254m2 fördelat över två våningar. På entréplanet finns en stor välkomnande hall, huvudsovrum med eget badrum en-suite och platsbyggd garderob, ytterligare två sovrumssviter varav det ena har utgång till en uteplats och de båda andra sovrumssviter har utgång till en terrass som leder ner till poolen och trädgården. I övervåningen finns i öppen planlösning salong/matsal, ett komplett utrustat lyxigt kök med praktisk köksö, samt en gästtoalett. På detta våningsplan finns en stor terrass under tak. Fastigheten bjuder på flera höjdpunkter varav en av de bästa är takterrassen där utsikten över land och hav är enastående vacker. Övriga faciliteter och utrustning som detta stiliga hem erbjuder är bl.a. tvåglasfönster, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektor, video intercom, larmsystem, automatisk trädgårdsbevattning, en grillplats och två parkeringsplatser. Fastigheten ligger nära de tre golfbanorna i Santa Ponsa och bara några minuter från den vackra sandstranden och den eleganta småbåtshamnen i Port Adriano.

 • Boyta

  254m2
 • Tomt

  903m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7325
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 960 816,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: