Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa på 8.500m2 tomt med havsutsikt

Fakta Bilder

526m2 8 Sovrum i Establiments

Villa med enastående panoramautsikt över landskapet till havet

Denna rymliga villa med en boyta om ca 526m2 ligger lugnt och fridfull på landsbygden i Establiments i norra delen av Palma. På två våningsplan fördelas totalt 7 sovrum, fyra badrum, två stora salonger, en matsal, ett fullt utrustat kök med köksö, anslutande grovkök och förråd. Dessutom en gästtoalett och en överbyggd vacker grönskande patio. I husets bottenvåning finns därutöver en gästlägenhet med separat ingång, inredd med ett vardagsrum med öppen spis, ett kök, ett sovrum och ett badrum. Den vidsträckta utemiljön omfattar flera öppna och täckta terrasser, en parkliknande trädgård, BBQ-område, en vacker pool och en privat tennisbana. Fastigheten erbjuder en fantastisk utsikt över den typiska mallorcinska landsbygden, bergsskedjan Serra Tramuntana, Palma-bukten och det öppna havet. Här kan du njuta av avskildhet och landsbygdens lugn å ena sidan och å andra sidan korta avstånd till centrum av Palma med dess skiftande utbud av restauranger, kultur, nattliv och shopping.

Utrustning: tvåglasfönster delvis, luftkonditionering varm/kallt delvis, tre eldstäder, garage för tre fordon med elektrisk grind, larmsystem, automatisk bevattningssystem för trädgården

 • Boyta

  526m2
 • Tomt

  8500m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  6628
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 236 183,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: