Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lantgård med separat gästhus på landet

Fakta Bilder

360m2 5 Sovrum i Esporles

Vidsträckt egendom med fantastisk utsikt över land och hav

Denna charmiga fastighet ligger på landsbygden mellan Esporles och Establiments och erbjuder lugn och avskildhet. I den vidsträckta tomten finns förutom flera terrassområden, en pool med soldäck och poolhus, en magnifik trädgård med gräsmattor, blomsterbäddar och till och med en liten skog med tall- och olivträd. Från hela området har man en underbar utsikt över det omgivande mallorcinska landskapet ända bort mot Medelhavet. Huvudbyggnaden rymmer ett vardagsrum med öppen spis, matsal, ett halvöppet kök, skafferi, grovkök, en mastersvit med två badrum och stor garderob, ytterligare två sovrum och ett badrum. En vacker vinterträdgård inbjuder dig att njuta av solen också på svalare dagar. Det separata gästhuset är inredd med två sovrum, två badrum och ett allrum med pentry samt en bastu. Trots det absolut lantliga läget når du huvudstaden Palma med sitt fantastiska gastronomiska och kulturella utbud på bara 20 bilminuter.

Faciliteter: tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, garage, grillplats, egen brunn, automatisk trädgårdsbevattning

 • Boyta

  360m2
 • Tomt

  15200m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  6645
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 718 874,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: