Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nytt byggprojekt – makalös designervilla med havsutsikt

Fakta Bilder

442m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Chic nybyggd villa på sydvästra kusten av Mallorca

I det exklusiva bostadsområde Nova Santa Ponsa byggs just nu en mycket exklusiv designervilla. Den moderna arkitekturen blandas perfekt med Medelhavets naturliga stenelement och infogar sig harmoniskt i den subtropiska trädgården med den inbjudande saltvattenpoolen. På bostadens entréplan ligger de tre sovrummen, ett med eget badrum, ett separat badrum, en gästtoalett och en välkomnande hall. Härifrån har du tillgång till två terrasser, ett sommarkök, trädgården och poolområdet. En våning upp finns mastersviten med elegant badrum en-suite, dessutom den stora öppna salongen med matrum och det moderna fullt utrustade köket i anslutning samt två terrasser på båda sidor. Golv till tak fönster, rena linjer, ljusa golv i natursten och snickerier i massivt trä skapar en trevlig känsla och god atmosfär. Takterrassen är utan tvekan fastighetens höjdpunkt som bjuder på en magnifik utsikt över bukten, Medelhavet och bergen. Ett fullt utrustat sommarkök med materialhiss inbjuder dig att grilla kvällar och middagar under öppen himmel. I närheten av detta förstklassiga hem hittar du ett brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter, liksom många restauranger och butiker. Den nya exklusiva småbåtshamnen i Port Adriano och många vackra sandstränder kan nås på några minuter.

Faciliteter: dubbelglas, kvalitetsfönster, centralvärme, golvvärme, solpanel, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, gästtoalett, skafferi, dubbelgarage, hiss, sommarkök, förinstallation för jacuzzi, larmsystem

 • Boyta

  442m2
 • Tomt

  1003m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2222
 • Badrum

  3
 • Pris

  5 056 744,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: