Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fastighet havsnära med gästlägenhet i eftersökt villaområde

Fakta Bilder

344m2 4 Sovrum i Peguera

Utsökt villa med fantastisk utsikt över havet och Malgratöarna

Denna attraktiva villa ligger på en sluttning i härlig söderläge med fri panoramautsikt över Medelhavet och Malgrats öar. Husets två våningsplan innehåller i entréplan ljust sällskapsrum, en mastersvit med privat badrum, dressingroom och en gästtoalett. Därutöver finns på detta plan en separat gästlägenhet som är inredd med två sovrum med privata badrum en-suite, vardagsrum/matrum, pentry och tillgång till terrassen. En trappa upp ligger det modernt och komplett utrustade köket, en matsal med öppen spis samt ett sovrum och ett badrum. Den vackra utemiljön inbjuder flera öppna och täckta terrasser att njuta av den spektakulära havsutsikten. En snygg anlagd Medelhavsträdgård och en stor infinity-pool kompletterar detta fantastiska erbjudande. Det är möjligt att köpa till de två angränsande tomterna med en total yta på 1.545m2.

Faciliteter: dubbelglas, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, garage, larmsystem, video intercom, automatisk bevattningssystem

 • Boyta

  344m2
 • Tomt

  1686m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2993
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 667 420,26 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: