Lavin Estates | Högkvalitativ egendom med havsutsikt i exklusivt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Högkvalitativ egendom med havsutsikt i exklusivt läge

Fakta Bilder

1350m2 5 Sovrum i Son Vida

Den mycket exklusiva villan med gätsvåning uppfördes med högsta standard och de bästa materialval i Son Vida och njuter av en drömlik blick över Palmabukten och det öppna havet. Fastighetens tomtareal är 3020 kvm, bostadsytan 1350 kvm med diverse öppna och överbyggda solterrasser samt en fantastisk inom- och utomhuspool. Huset är byggd i tre våningsplan och är sydvästorienterad. På entréplan ligger det mycket rymliga vardagsrummet med kamin, matsalen, köket som har högsta standard och är komplett utrustad, huvudsovrummet med badrum en suite och dressingroom samt ett arbetsrum. En trappa upp finns en gästvåning som har egen terrass. I bottenvåningen finns ytterligare tre sovrum, samtliga med egna privata badrum en suite. Dessutom finns på detta plan ett förstklassig spa med uppvärmd pool samt en vinkällare. Övriga faciliteter och utrustning som detta luxuösa hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, isolerglas, golvvärme, video intercom, parkett- och naturstengolv, en hiss, två swimmingpooler (inne- och utepool) samt ett garage med plats för fem bilar.

 • Boyta

  1350m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2140
 • Badrum

  5
 • Pris

  8 400 550 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: