Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Traditionell villa i lantlig stil med vidunderlig panoramautsikt över land

Fakta Bilder

391m2 7 Sovrum i Establiments

Lantegendom i exklusivt enskild läge med stora marker

Detta stiliga hus ligger på en höjd i Establiments i norra Palma med en enastående fri sikt över den vackra mallorcinska landsbygden ända bort mot Medelhavet från den 30.000 kvm stora tomten som garanterar lugn och avskildhet. Husets bostadsyta är på 391m2 fördelat över tre våningsplan. På entréplan finns ett rymligt vardagsrum / matrum med den ca 100m2 stora överbyggda terrassen utanför i rätt solläge, ett komplett utrustat kök, huvudsovrum med badrum en-suite, ett kontor, ett badrum, skafferi, grovkök och ett garage med plats för två bilar. På övervåningen finns tre rymliga sovrum, två badrum och en TV-lounge. I husets bottenvåning finns en stor lägenhet med separat ingång bestående av ett vardagsrum/matsal, kök, ett sovrum med badrum en-suite, ytterligare två sovrum, ett separat badrum, ett kontor, ett förråd och en 60m2 stor terrass. Den vackra utemiljön omfattar flera terrasser för både sol och skugga, en köksträdgård, en vacker pool under tak samt en grillplats. Andra funktioner i villan inkluderar tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, eldstäder, inbyggda garderober, terrakottagolv och träbjälkar i tak. I Establiments som ligger norr om Palma njuter man av landsbygdens lugn mitt i naturen, men ändå bara några minuters bilresa från Palma's livliga stadskärna.

 • Boyta

  391m2
 • Tomt

  30000m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  33280
 • Badrum

  6
 • Pris

  2 429 363,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: