Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyx möter tradition – förstklassig renoverad enplansvilla - Sold

Fakta Bilder

362m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Traditionell enplansvilla i fincastil med lugnt läge i Nova Santa Ponsa

På en generös tomt om ca 1.121m2 ligger detta vackra hus med fasad i natursten och med härlig söderläge i lugna Nova Santa Ponsa. Enplansvillan har en boyta om ca 362m2 och är just nu under totalrenovring enligt senaste standard och med materiall av bästa kvalitet. På ett plan finns en rymlig entréhall, ett stort ljust vardagsrum med öppen spis och angränsande matsal, ett modernt öppet och komplett utrustat kök, huvudsovrummet har privat badrum och walk-in-closet, ytterligare tre eleganta sovrumssviter (en med egen ingång), separat gästtoalett, grovkök, vinkällare samt ett garage. Den vackra utemiljön inkluderar en stor solterrass, snygg pool och allt omgiven av en medelhavsträdgård. Övriga faciliteter som detta exceptionella hem erbjuder är bl.a. centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, alarmanläggning, elektrisk garageport och automatisk trädgårdsbevattning. I omgivningen finns ett brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter samt många restauranger och shoppingsmöjligheter. Den nya exklusiva marinan av Port Adriano samt många magiska stränder på sydvästra Mallorca kan nås på några minuter

 • Boyta

  362m2
 • Tomt

  1121m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2902
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: