Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassig villa med havsutsikt i eftersökta Bendinat

Fakta Bilder

630m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes

Drömvilla med infinity-pool

På bästa läge i Bendint ligger detta magnifika hus som bjuder från nästan alla rum en spektakulär panoramablick över Palmabukten och Medelhavet. Fastighetens tomtmark är på ca 1.106m2 varav boytan upptar omkring 630m2. Villans entréplan har en fantastisk ljus och öppen planlösning med stora fönsterpartier från golv till tak och är inredd med salong, matsal, det komplett utrustade designerköket med grokök och servicehiss till takterrassen. Dessutom finns en sovrumssvit samt en gästtoalett i en separat del. På övervåningen ligger det stora och elegant inredda huvudsovrummet med privat badrum och klädvårdsrum, ytterligare tre sovrumssviter och ett kontor/arbetsrum. Högst upp i huset bjuder den härliga takterrassen på en 360graders vy, en bardisk samt jacuzzi med dusch. Den härliga stilfulla utemiljön har flertal terrasser för både sol och skugga, en infinity-pool, ett grillområde samt en elegant anlagd trädgård med patio. Övriga faciliteter och utrustning son detta enastående hem erbjuder är bl.a. öppen spis, tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektor, video intercom, alarm samt ett garage med hiss till alla våningsplan. Bendinat är en populär kustort på sydvästra Mallorca. Förutom den kungliga golfbanan av Bendinat finns den exklusiva marinan Puerto Portals med dess utsökta restauranger, barer och lyxig shopping i omedelbar närhet samt många fina vikar och sandstränder.

 • Boyta

  630m2
 • Tomt

  1106m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7303
 • Badrum

  5
 • Pris

  7 000 661,25 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: