Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Attraktiv villa med eftersökt läge i Bendinat

Fakta Bilder

330m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes

Charmig familjevilla med fin usikt

Denna underbara villan med fri sikt över bergen och delvis havsutsikt har ett eftertraktad läge i Bendinat och är ett perfekt hem för en familj. Villans bebyggda område är cirka 330m2 och ligger på en ca 1.200m2 stor tomt. I villans entréplan finns ett rymligt öppet vardagsrum/matrum med öppen spis, ett komplett utrustat modernt kök med köksö, grovkök, ett förråd, ett sovrum med eget badrum och en separat gästtoalett. I övervåningen finns två sovrumssviter båda med walk-in-closet och terrassutgång, ytterligare ett sovrum och ett badrum. Den välvårdade utemiljön har en vacker uppvärmningsbar pool med trädäck och en plan räsmatta, fastbyggd grillhörna samt en överbyggd terrass med plats för matbord. Därutöver är villan utrustat med tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, alarmanläggning, automatisk trädgårdsbevattning samt inte minst ett garage med plats för tre fordon. I nära omgivning ligger golfbanan i Bendinat, den exklusiva marinan Puerto Portals med dess eleganta restauranger, barer och lyxig shopping samt talrika härliga badstränder. Palma stad är bara några minuters bilresa bort.

 • Boyta

  330m2
 • Tomt

  1200m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  6603
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 490 085,40 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: