Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk familjevilla i söderläge - Sold

Fakta Bilder

490m2 4 Sovrum i Sol de Mallorca - Sold

Perfekt beläget bostad i söderläge för den stora familjen

Denna fantastiska villa är perfekt för en familj med ett utmärkt söderläge i trevliga Sol de Mallorca. Fastigheten ligger på en generös stor tomt på cirka 1.535m2 varav boytan upptar ca 490m2 fördelat på tre våningsplan. På första våningen finns en välkomnande hall, ett komplett utrustat kök, ett grovkök, ett vardagsrum med öppen spis och ett bibliotek med öppen spis, också passande som sovrum. Dessutom ligger ett gästbadrum, ett förråd och ett dubbelgarage med automatisk port på detta plan. På andra våningen ligger sovtrakten: tre sovrumssviter, ett av dem med klädkammare samt ett gästrum och ett förråd. Bottenvåningen består av ytterligare två förråd, en verkstad, ett gym och tvättstugan. Den charmiga utemiljön bjuder på en rymlig pool, flertal sköna terrasser för både sol och skugga, grillhörna, utedusch samt en carport för två fordon.. Övriga faciliteter och utrustning som detta rymliga hem erbjuder är delvis havsutsikt, tvåglasfönster, luftkonditionering varm/kallt, en rörelsedetektor och ett bevattningssystem för trädgården. Sol de Mallorca är ett vackert bostadsområde vid havet på sydvästra Mallorca.

 • Boyta

  490m2
 • Tomt

  1535m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7330
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: