Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant villa i fincastil

Fakta Bilder

523m2 5 Sovrum i Palmanova

Traditionell renoverad villa med gästhus

Detta exklusiva hus har fått en omfattande renovering med materialval och utförande av högsta standard med detaljer i typisk fincastil. Fastighetens tomtmark är på ca 1.000m2 och ligger med gångavstand till den stora stranden i Palmanova. Villans bebyggda område omfattar ca 523m2 och består av välkomnande hall, ljus och luftig vardagsrum med öppen spis, högt i tak med synliga typisk mallorquinska träbjälkar, det komplett utrustade moderna köket, en matsal, två sovrum, ett av dem som passar till kontor samt ett badrum. Alla rum på detta plan öppnar upp mot terrassen, poolområdet och den välvårdade trädgården. I övervåningen ligger en stor mastersvit med privat badrum samt en mindre sovrumssvit. Därutöver finns en separat gäststuga på tomten som är inredd med ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som denna lyxiga bostad erbjuder är bl.a. tvåglasfönster, ett garage med elektrisk port, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, naturstengolv, alarm och automatisk trädgårdsbevattning. Palmanova är en populär badort på sydvästra Mallorca som bjuder på en vacker strandpromenad kantad av talrika restauranger, barer, caféer och shopping, tre golfbanor, marinor och härliga badvikar.

 • Boyta

  523m2
 • Tomt

  1000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2927
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 983 779 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: