Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • 25 minuter ifrån Palma stad - unika drömvilla direkt vid havet

Fakta Bilder

1283m2 5 Sovrum i Puigderrós

Direkt vid havskanten ligger detta unika hus

På en underbar vidsträckt tomt om ca 2.204 m2 med en otrolig utsikt över havet liggger detta ca 1.283m2 stora trevåningshus med gott om plats för nära och kära. Villan består av elegant salong, ett komplett utrustat kök med matsal intill, tre rymliga sovrumssviter – de flesta med utgång till den vackra utemiljön. En trappa upp ligger det rymliga huvudsovrummet med öppen spis, privat badrum, klädkammare och egen terrass. Dessutom finns ett lyxig spa med jacuzzi och gym på detta plan. Bottenvåningen hyser en personalbostad med sovrum och badrum, ett spelrum, hemmabio, vinkällare och har plats för ett sovrum till. Den underbara utemiljön bjuder på flertal sköna terrasser, en stor infinity-pool med jacuzzi, stor matplats under tak, lounges och är omgiven av välvårdad medelhavsträdgård. Övriga faciliteter och utrustning som detta lyxhem erbjuder är bl.a. tvåglasfönster, flera parkeringsplatser, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, alarm och automatisk trädgårdsbevattning. Puigderròs är ett lugnt bostadsområde ca 20 bilminuter från Palma stad.

 • Boyta

  1283m2
 • Tomt

  2204m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  6631
 • Badrum

  6
 • Pris

  6 904 327,70 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: