Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Gemytlig villa i ett lugnt område nära Palma

Fakta Bilder

218m2 5 Sovrum i Bonanova

Underbar medelhavsvilla med stor pool, perfekt för familjen

Denna mysiga villa ligger i ett lugnt läge i Bonanova. Fastigheten har en tomt på ca. 583m2, en konstruerad yta på ca. 258m2, en boyta på ca. 218m2 , öppna och täckta terrasser samt en vacker trädgård med pool. Bostadsytan är fördelat på två våningar. På entréplanet finns ett stort och ett litet sovrum med badrum en suite. På den övre våningen finner du ett mysigt vardagsrum med utsikt över trädgården och öppen spis, ett kök, matplats och ett sovrum med badrum en suite samt ytterligare två sovrum som delar ett badrum och en tvättstuga. Anläggningarna i fastigheten omfattar uppvärmning, luftkonditionering i ett sovrum, delvis tvåglasfönster, larmsystem och ett förråd. Palmas centrum med sina många restauranger, barer och exklusiva shoppingmöjligheter är bara några minuter bort.

 • Boyta

  218m2
 • Tomt

  583m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2986
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 180 766,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: