Lavin Estates | Första linjen medelhavs villa med spektakulär utsikt…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Första linjen medelhavs villa med spektakulär utsikt över den exklusiva mar - Sold

Fakta Bilder

240m2 4 Sovrum i Port Adriano - Sold

Detta charmerande hem har totalrenoverats under 2011 och ligger vid havet i El Toro i direkt anslutning till den eleganta marinan Port Adriano med sina flotta restauranger, mysiga uteserveringar och barer. Fastighetens totala yta är ca. 741 kvm, varav boytan upptar ca. 240 kvm, de rymliga terrasser och uteplatser, både med tak (25 kvm) och utan tak (80 kvm) som är magnifika. Villan är byggd i 2 våningar och innehåller i entréplan: det rymliga vardagsrummet och matsalen med öppen spis och med utgång till solterrasser och det fantastiska poolområdet, det komplett utrustade köket, också det med terrassutgång, ett sovrum med badrum en-suite samt ett gäst-wc. En trappa upp ligger huvudsovrummet med badrum en-suite och privat terrass samt ytterligare två sovrum med varsitt lyxiga privata badrum en-suite. Övriga faciliteter är luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, automatisk bevattningssystem för trädgården och ett garage. Fastigheten är belägen i nära anslutning till flera vackra sandstränder och de tre välkända golfbanor runt Santa Ponsa.

 • Boyta

  240m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9036
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: