Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Arkitektritad villa med enastående utsikt

Fakta Bilder

276m2 3 Sovrum i Genova

Nyproducerad havsutsikts villa med sällsynt hög standard på utförande och detaljer

På natursköna Genova erbjuds nu en unik möjlighet till ett exklusivt boende i en nyproducerad villa med sällsynt hög standard på utförande och detaljer. Uttrycket är stilrent och exklusivt, med vackra fasader i cederträ och stora fönsterpartier. Detta projekt är beräknat att vara klart i december 2018. Denna moderna villa har en enastående utsikt över Palmabukten och medelhavet. Här är du bara tio minuter från Palma centrum och ca 20 minuter från flygplatsen. Utöver närheten till Genovas kulinariska utbud är du även när till exklusiva golfklubbar så som Club Son Vida, yachtklubbar så som Port Olimpic Calanova or Real Club Nautico de Palma. Det finns även flera stränder i närheten så som Cala Mayor, Illetas eller Cala Nova. På villans övervåning ligger samtliga sovrum, skönt avskilt från de sociala ytorna på nedervåningen. Totalt finns här tre sovrum, alla med badrum en suite och gott om förvaringsutrymme i form av garderober eller walk in closets. Här finns även en terrass där man kan njuta av stillheten och utsikten. På entreeplan ligger köket med öppen planlösning, utrustat med allt man kan tänkas behöva. Väggen ut mot trädgården är helt i glas och öppnas upp ut till poolen och poolområdet. Här är utsikten över Palmabukten spektakulär. På bottenvåningen finner man, förutom ett rymligt dubbelgarage och en vacker lobby finns här även gym med jacuzzi och bastu samt ett biorum och en vinkällare.

 • Boyta

  276m2
 • Tomt

  1021m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  104345
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 034 046,70 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: