Lavin Estates | Charmig villa i bungalowstil med utsikt över golfbanan
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig villa i bungalowstil med utsikt över golfbanan - Sold

Fakta Bilder

420m2 4 Sovrum i Son Vida - Sold

Ditt nya hem har stora terrasser och ett snyggt sommarkök

Detta charmiga enplanshus har söderläge och finns i villaområdet Son Vida alldeles intill golfbanan, ett perfekt boende för golfentusiaster. Bostaden består av ett stort sällskapsrum med öppen spis, en matsal, ett komplett utrustat kök, ett bibliotek med öppen spis, ett stort sovrum med badrum en-suite, klädkammare och arbetshörna, ytterligare två sovrum och ett badrum. Sköna terrasser, den grönskande trädgården med poolen och det charmiga sommarköket med BBQ samt utsikten över golfbanan är en lisa för själen. I husets källarplan ligger ett personalrum med eget badrum samt garaget som för närvarande används som gym. Son Vida är ett exklusivt villaområde cirka tio minuters bilfärd från Palmas gamla stan med sina mysiga gator, imponerande stadspalats och ett stort utbud av förströelse.

Faciliteter: tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, parkeringsplatser på fastigheten, automatisk trädgårdsbevattning

 • Boyta

  420m2
 • Tomt

  1963m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7363
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: