Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Först linjen vid havet i Port Andratx absolut bästa läge: Cala Marmacen

Fakta Bilder

Praktfull Frontline-villa vid Cala Marmacén

Exklusiv egendom i orientalisk stil med direkt tillgång till havet

I första linjen mot havet och direkt tillgång till morgondoppet ligger detta fenomenala hem i mycket eftersökta bukten Cala Marmacén i Port Andratx. Fastighetens tomtyta är ca 1.864m2 stor varav boytan upptar omkring 550m2 fördelade på tre våningsplan med flera öppna och överbyggda terrasser som erbjuder både sol och skugga. Husets entréplan innnehåller generös ljus salong med öppen spis, matsal och komplett utrustat öppet designerkök, ett sovrum, ett badrum samt ett grovkök. En trappa ned finns två rymliga master bedroom med privata badrum en-suite. I bottenvåningen ligger det vackra spa-område med gym och bastu.. Det fantastiska poolområde med solterrass, skuggiga platser och inbjudande infinity-pool bjuder på en otrolig utsikt över Medelhavet och ön La Mola. Dessutom står ett personalrum till förfogande som är inredd med vardagsrum, ett sovrum med badrum och en garderob. Övriga faciliteter och utrustning som detta enastående hem erbjuder är en direkt nedgång till havet, tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, automatisk trädgårdsbevattning, ett garage med plats för upp till fyra fordon samt ytterligare parkeringsplatser på tomten. Cala Marmacén är en charmig vik helt nära den pittoreska hamnen i Port Andratx där den trevliga hamnpromenaden bjuder på ett stort urval av restauranger, trendiga barer och lyxig shopping. Palma stad är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  550m2
 • Tomt

  1864m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2894
 • Badrum

  4
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: