Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • En av Mallorcas absolut vackraste sjötomter med ett närmast unikt läge - Sold

Fakta Bilder

587m2 5 Sovrum i Port Andratx - Sold

Unikt tillfälle - Villa med egen badplats och storslagen vidsträckt panoramautsikt

En av Mallorcas absolut vackraste sjötomter med ett närmast unikt läge med underbara solnedgångar över vattnet med gångavstånd från Port Andratx båthamn. Detta exceptionella investeringsobjekt har ett enastående läge direkt vid havet i Port Andratx. Panoramautsikten över hamnen, det öppna havet och ön Dragonera är helt oöverträffat. Fastigheten byggdes 1960 och är därför i behov av renovering. Här finns alla möjligheter att skapa ett eget drömhem i solen direkt vid havet – låt kreativiteten och idéerna flöda fritt. För närvarande består villan av ett plan med vardagsrum / matsal, kök, tre sovrum, tre badrum, ett gästrum med egen ingång och eget badrum, en studio samt gästtoalett. På den ca 1.922m2 stora tomten finns en trädgård med Medelhavsväxtlighet, flera öppna och täckta terrasser och inte minst en privat tillgång till havet och morgondoppet. Det fashionabla Port Andratx är en av de mest exklusiva platserna på Mallorca och erbjuder en attraktiv hamnpromenad med ett brett utbud av utsökta restauranger, trendiga barer, kaféer och eleganta butiker. Öns huvudstad Palma kan nås på cirka 20 minuter med bil. Missa inte denna unika investeringsmöjlighet!

 • Boyta

  587m2
 • Tomt

  1922m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2964
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: