Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa med panormablick över hav och land

Fakta Bilder

720m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes

Enastående ultramodern villa med takterrass och havsutsikt

I mysiga Genova ligger detta oförglömliga drömboende. Denna imponerande minimalistiska villa med fantastisk panoramautsikt över havet byggs till högsta standard när det gäller design, prestanda och komfort på en stor tomt om ca 3180m2 varav det bebyggda område upptar ca 720m2 fördelade över tre våningar, alla förbundna med en hiss. På entréplanet finns umgängesdelen som är en stor ljus salong/matsal, det öppna komplett utrustade lyxiga köket och med glaspartier från golv till tak som öppnar upp mot den fantastiska 412 kvm stora solterrassen och poolensom är på 93 kvm. En trappa ned ligger sovtrakten som är inredd med generös elegant mastersvit och tre ytterligare sovrumssviter. I bottenvåningen kommer det att finnas ett gym, ett komplett badrum, ett personalområde, flera ekonomiutrymmen och ett stort garage för flera fordon. Detta drömhus kommer att erbjuda en vacker takterrass med en fantastisk havsutsikt. Andra funktioner inkluderar isolerglas, olika täckta och öppna terrasser, en hiss, en medelhavsträdgård, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, larmsystem, bevattningssystem och en bubbelpool. Den livliga staden Palma kan nås på cirka 10 minuter med bil. Många stränder och den kungliga golfbanan Bendinat ligger också bara en kort bilresa bort.

 • Boyta

  720m2
 • Tomt

  3180m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2932
 • Badrum

  5
 • Pris

  8 853 127,10 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: