Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbart villaprojekt med fantastisk utsikt och lyxiga funktioner - Sold

Fakta Bilder

800m2 6 Sovrum i Son Vida - Sold

Drömhem kommer snart!

Detta fantastiska byggprojekt med strålande vidsträckt utsikt är snart ditt drömhem. Fastighetens tomtmark är på generösa cirka 2000m2 varav det bebyggda område upptar omkring 800m2. Denna härliga bostad kommer att spridas över tre våningsplan. Entréplanet förses med ett rum som kan användas som sovrum med eget badrum eller som kontor. Dessutom placeras dubbelgaraget med el.manövrerbar port här. En trappa ned placeras en  stort salong/matsal med komplett utrustat kök, allt i underbar öppen planlösning med öppen spis och tillgång till terrasser. Därutöver en stor mastersvit med access till en privat terrass, en separat gästtoalett samt med separat ingång en gästtrakt med allrum, ett sovrum och ett badrum.  Villans lägsta nivå kommer att förfoga över ytterligare tre sovrumsviter med tillgång till terrasser och trädgården, ett spa med bastu och badrum, gym, vinkällare, tvättstuga, hemmabio och ett förråd. Den lyxiga utemiljön bjuder inte bara på en härlig panoramablick över Palma stad ända bort mot havet, utan dessutom en förstklassig pool, en innergård, en grillhörna och en snygg trädgårdsanläggning  med palmer. Övriga faciliteter och utrustning inkluderar isolerglas, en hiss, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt,  rörelsedetektor, video intercom,  larmsystem, automatisk trädgårdsbevattning och en jacuzzi. Son Vida är ett lugnt villaområde i Palma – där gamla stan med sina fascinerande gränder, fängslande historiska byggnader och dolda pärlor, samt många sevärdheter, restauranger, kaféer och shopping kan nås på 10 bilminuter.

 • Boyta

  800m2
 • Tomt

  2000m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2938
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: