Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Grandios villa med spektakulärt tak som liknar vingarna av en mås

Fakta Bilder

522m2 6 Sovrum i Puerto Andratx

Med en drömsk havsutsikt från nästan alla rum ligger denna flotta villan i söderläge i Puerto Andratx med extraordinär design av den berömda arkitekten Alberto Rubio. Den arkitektoniska konstruktionen av taket påminner om vingarna av en mås. Stora glasfasader, den polerade betongen och minimalistisk inredning skapar en rogivande atmosfär. Fastighetens markyta är på ca 1423 kvm, bebyggd område ca 762 kvm varav boytan upptar c a 522 kvm. Det finns flertal sköna terrassområden på sammanlagt ca 210 kvm, en uppvärmd saltvattenpool samt en trevlig trädgård. Villans två våningsplan fördelad på entréplan stor och ljus salong/matsal med öppen spis och vackra vitmålade takbjälkar, ett luxuöst och komplett utrustat öppet kök med köksö, TV-rum, gästtoalett, huvudsovrum med badrum en suite, jacuzzi och med separat barnrum intill. En trappa ned ligger en sovrumssvit, ytterligare två sovrum, ett badrum samt en avdelning för gäster som är inredd med ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, tvåglasfönster, rörelsedetektorer, video intercom, alarm, automatiskt bevattningssystem och ett garage med plats för ett fordon. Inte långt från bostaden ligger den exklusiva marinan av Puerto Andratx med dess trevliga restauranger, barer och shopping. Palma stad är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  522m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2772
 • Badrum

  5
 • Pris

  7 618 065 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: