Lavin Estates | Mallorkinsk stenfasad finca vid foten av…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mallorkinsk stenfasad finca vid foten av Tramuntana-bergen

Fakta Bilder

225m2 3 Sovrum i Calvia

Denna charmiga Mallorkinska finca ligger bara en kort promenad från byn Calvià, vid foten av Tramuntana-bergen. Man har bevarat traditionella kvaliteter som träbjälkar och naturstensfasad. Fastigheten erbjuder lugn och ro men ligger ändå inte långt från alla bekvämligheter i byn. Huset är uppdelat i två våningar och erbjuder tre sovrum och två badrum, ett kök med utsikt över landskapet, ett rymligt vardagsrum med en traditionell öppen spis. Fastigheten har ett garage och en angränsande mark som ingår i priset. Den här fastigheten är lämplig för den som behöver en paus från stadslivet och vill njuta av den traditionella livsstilen på Mallorca. Huset är från 1880 och renoverades omkring 1980 med alla nödvändiga tillstånd. Denna fastighet är mycket väl underhållen och väl värd ett besök.

 • Boyta

  225m2
 • Tomt

  3006m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02NK7N
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 222 125 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: