Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mallorquinsk Finca med utsikt över bergen nära båthamnen

Fakta Bilder

Mallorquinsk Finca med utsikt över bergen nära Port Andratx

Denna fantastiska finca går tillbaka 150 år och är full av charm och traditionella uttryck. Fincan har vackert anlagda trädgårdar med utsikt över bergen och med känslan av en lantlig tillflyktsort samtidigt som det bara är några minuter från Port Andratx. Skuggade gångvägar kantade av bougainvillea som omger de många terrasserna, utomhusköket och poolen. Det finns också ett poolhus med toalett och dusch och två små gästhus eller extra förvaring. Huset är välproportionerat med vardagsrummet och köket på bottenvåningen som ger enkel tillgång till utomhusområdena. Det finns ett sovrum på första våningen med eget badrum och ytterligare tre sovrum som delar ett badrum. Huset är utrustat med golvvärme, luftkonditionering, ett förråd och tvättstuga, elektriska grindar, ett larmsystem och carport för fyra bilar.

 • Boyta

  183m2
 • Tomt

  976m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  025UCC
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 465 590,35 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: