Lavin Estates | Unik herrgård på bästa läge i Port Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik herrgård på bästa läge i Port Andratx

Fakta Bilder

925m2 6 Sovrum i Port Andratx

Denna unika herrgården ligger på bästa läge i Port Andratx och har en otrolig utsikt över hamnen, de pittoreska omgivningarna och det öppna havet ända bort till Ibiza från alla inomhus- och utomhusområden. Ljus, stor och välplanerad stort vardagsrum med en öppna spis leder till huvudterrassen och poolområdet med vackert anlagda trädgårdar. Ett rymligt kök och matsal erbjuder gott om utrymme för att njuta av tid tillsammans. En prestigefylld trappa och hissleder till sovrumsdelen med en rymlig mastersvit med omklädningsrum och eget badrum, samt ytterligare två gästrum med eget badrum. En separat gästlägenhet ligger i källaren. Det nybyggda pensionatet erbjuder ytterligare två gästrum med eget badrum, en bodega och ett SPA-område med bastu och gym. Fler sovrum skulle kunna läggas till utan större ansträngning. Extras inkluderar golvvärme, luftkonditionering h/c, dubbelgarage och ett övervakningssystem.

 • Boyta

  925m2
 • Tomt

  2353m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02P47G
 • Badrum

  6
 • Pris

  17 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: