Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Designerlägenhet i exklusiva Mardavall

Fakta Bilder

Designerlägenhet i exklusivt bostadsområde

Det exklusiva bostadsområde Residencias Mardavall, precis intill det 5-stjärniga St. Regis Mardavall Hotel, anses vara ett av de bästa på ön på grund av dess privilegierade läge vid havet och nära Puerto Portals. Omfattande trädgårdsområden, direkt tillgång till havet, en vacker gemensam pool, 24-timmars bevakning och utmärkt service gör det möjligt att njuta av vistelsen utan att behöva oroa sig för någonting. Den högkvalitativa lägenheten med tre sovrum totalrenoverades 2018 med material av finaste kvalitet med en modern design. Lägenheten är belägen i frontlinjen vid havet. Det ljusa vardagsrummet med öppen spis och öppet kök av märket Leicht öppnar upp till terrassen, där man kan njuta av en vacker utsikt över de parkliknande trädgårdarna och havet. Dessutom erbjuder lägenheten ett separat masterområde med sovrum, terrass, dressingroom och ett designerbadrum, som inte lämnar något att önska. I en separat korridor finns ytterligare två sovrum och två badrum. Ytterligare funktioner inkluderar luftkonditionering h / c, golvvärme i badrummen, gästtoalett, stor vinkyl, kassaskåp, Miele inbyggda apparater i kök och tvättstuga och vitkalkat golv av ek. Två parkeringsplatser i garage samt ett förråd fullbordar den komfort som denna moderna fastighet erbjuder. Hit kommer man och kan för att njuta av semestern eller bo året runt, modernt och bekvämt.

 • Boyta

  216m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  L-02DIDS
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 758 146,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: