Lavin Estates | Medditeransk villa med havsutsikt nära stränderna
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medditeransk villa med havsutsikt nära stränderna

Fakta Bilder

365m2 7 Sovrum i Cala Vinyas

Denna fantastiska fastighet byggd på en 2 300 kvm stor tomt ligger i ett lugnt och gated community i Cala Vinyas och har förutom en stor simbassäng även en vackert anlagd trädgård med en stor gräsmatta som ger tillräckligt med utrymme för utomhusaktiviteter. Villan har 6 stora sovrum, alla med eget badrum och tre med egen terrass, ett stort vardagsrum/matsal med öppen spis samt ett separat kök med frukosthörna och en rymlig terrass som är delvis täckt och har en underbar havsutsikt över Palmabukten. Ytterligare egenskaper är luftkonditionering varm/kall, öppen spis, en gästlägenhet med oberoende tillgång och ett garage för två bilar. Definitivt den perfekta fastigheten för en familj med barn eftersom tillgången till internationella skolor samt till olika stränder är lätt att nå.


 • Boyta

  365m2
 • Tomt

  2229m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02QD54
 • Badrum

  7
 • Pris

  2 650 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: