Lavin Estates | MEDELHAVSVILLA I BENDINAT MED FANTASTISK HAVSUTSIKT
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • MEDELHAVSVILLA MED FANTASTISK HAVSUTSIKT

Fakta Bilder

MEDELHAVSVILLA I BENDINAT MED FANTASTISK HAVSUTSIKT

Denna villa i medelhavsstil på cirka 400 m² ligger i det exklusiva området Bendinat som har fått ett rykte om sig att erbjuda en förstklassig livsstil med enkel tillgång till Palma, som ligger bara 5 minuters bilresa bort. Fastigheten som ligger i söderläge erbjuder en behaglig vardagsrumsatmosfär med öppen spis i vardags- och matsalen, nyrenoverat kök, 5 sovrum och 5 badrum. På dess tomt finns också en oberoende gäst- eller personallägenhet med vardagsrum, sovrum och badrum. Fastigheten skulle inte vara komplett utan sin mogna trädgård, pool med intilliggande utomhusgrillplats och rikligt med täckta och icke täckta terrasser. Ytterligare funktioner inkluderar en parkeringsplats för 1 bil, oljecentralvärme och luftkonditionering h/c.

 • Boyta

  822m2
 • Tomt

  318m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02AFWT
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: