Lavin Estates | Medelhavsvilla med fantastisk havsutsikt i Old…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med fantastisk havsutsikt i Old Bendinat - Sold

Fakta Bilder

413m2 6 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna Medelhavsvilla med fantastisk havsutsikt från alla våningsplan har stor potential och ligger i Old Bendinat, ett av de bästa bostadsområdena på sydvästra Mallorca. En oas av lugn för alla som tycker om livet vid kusten. Fastigheten erbjuder stor potential, fördelat på 3 våningsplan på en total byggd yta av 413m2, tomt i söderläge på 1200m2, uthyrningslicens, sex sovrum, fyra badrum, ett rymligt vardagsrum med öppen spis, matsal, pentry med skafferi och separat tvättstuga, gästtoalett plus en separat gästlägenhet. Villan är utrustad med centralvärme, luftkonditionering, dubbel garage, förråd, stor pool meden solterrass på hela 250m2, flera öppna och täckta terrasser, grill och en vacker Medelhavsträdgård. Det exklusiva läget bara några steg från havet och några minuter från Bendinat golfbana, Puerto Portals småbåtshamn med sin fina sandstrand och 7 minuter från Palma i bil gör denna fastighet till en unik möjlighet på marknaden.

 • Boyta

  413m2
 • Tomt

  1200m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02JJWV
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: