Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med fantastiskt utsikt och uthyrningslicens

Fakta Bilder

230m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna mycket välskötta villa i Medelhavsstil ligger i ett lugnt område i Bendinat och erbjuder en fantastisk utsikt över golfbanan och havet. På första våningen finns ett fint vardagsrum / matsal med öppen spis och kök med tvättstuga. Det stora sovrummet, ett mindre sovrum / studie och ett badrum. Alla rum på övervåningen har havsutsikt och tillgång till stora terrasser. Det stora sovrummet har tillgång till poolområdet som erbjuder havsutsikt och en avkopplande terrass som inbjuder till att koppla av. Bottenvåningen erbjuder två rymliga sovrum, båda med privata badrum och tillgång till trädgården. Det finns också en gästlägenhet med eget badrum. Villan är utrustad med luftkonditionering h/c, energibesparande elektrisk uppvärmning och ett garage. Fastigheten har också en semesteruthyrningslicens för tio personer. Palma kan nås på 10 minuter med bil, liksom flera sandstränder och Puerto Portals exklusiva småbåtshamn med barer, restauranger och butiker. Bendinat är en av de mest eftertraktade platserna på Mallorca och erbjuder alla fördelarna med att vara nära staden och samtidigt bo i ett exklusivt och lugnt bostadsområde.

 • Boyta

  230m2
 • Tomt

  754m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  01U9DL
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 691 831,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: