Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med havsutsikt i Camp de Mar

Fakta Bilder

192m2 4 Sovrum i Andratx

Denna elegant välproportionerade villa ligger på en av de mest exklusiva platserna i sydväst av Mallorca med utsikt över Camp de Mar bukten. Interiören behåller en varm rustik känsla med glimtar till de pinjeträden och palmerna i trädgården. Entrén ligger på första våningen som innehåller master svit med rymligt badrum och ytterligare två sovrum. Alla rum har havsutsikt. På bottenvåningen finns det rymliga vardagsrummet med öppen spis och ett sovrum med tillhörande badrum. Denna våning har utgång till terrassen med pool och det övertäckta grillområdet. Fastigheten har också ett garage, tvättstuga och centralvärme och luftkonditionering i alla rum.

 • Boyta

  192m2
 • Tomt

  845m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02GCE9
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 399 422,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: