Lavin Estates | Medelhavsvilla med underbar havsutsikt i en exklusiv…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med underbar havsutsikt i en exklusiv gated community

Fakta Bilder

381m2 5 Sovrum i Costa den Blanes

Denna fristående Medelhavsvilla renoverades nyligen och ligger i ett lugnt läge i ett eftertraktat bostadsområde på Mallorcas sydvästra kust. Fastigheten ligger i en exklusiv s.k gated community i urbaniseringen Costa d'en Blanes (med 24-timmars säkerhetstjänst), bara 10-15 minuters bilresa från öns huvudstad Palma och den internationella flygplatsen. På bara några minuter kan du nå Puerto Portals lyxiga småbåtshamn med sina restauranger, fashionabla butiker, båtar, sport- och fritidsanläggningar och en internationell skola. Du går in i villan genom en vacker spansk innergård. Huset i två våningar har ett öppet vardagsrum med öppen spis och separat matsal, samt ett ljust kök med angränsande tvättstuga. Bottenvåningen har ett sovrum med badrum en-suite och utsikt över terrassen. På den övre nivån av villan finns ytterligare 4 sovrum med badrum en-suite, varav de flesta har en fantastisk havsutsikt och privata terrasser. Det stora sovrummet har också ett omklädningsrum. Det imponerande utomhusområdet med rymliga terrasser, en privat pool och en solterrass med utsikt över havet och Palma-bukten, lovar mycket avskildhet och lugn, men också timmars samvaro med familj och vänner. Övriga tillbehör: luftkonditionering, centralvärme, öppen spis, bastu, garage för två bilar, uteplats, tvättstuga, förråd.

 • Boyta

  381m2
 • Tomt

  826m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02K2O6
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 430 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: